Destinatii de vacanta in Austria – Salzburg si Viena

Austria este o țară din Europa centrală fără ieșire la mare, foarte bogată în istorie și cultură. Populația Austriei este de peste 8 milioane de locuitori, care locuiesc într-o zonă ce acoperă 88.872 kilometri pătrați.

Ca și în majoritatea Europei moderne, moneda Austriei este Euro. Capitala sa este Viena și are aproximativ 1,7 milioane de locuitori, alte destinații turistice bine cunoscute pentru vizitatori sunt: Salzburg și diferitele stațiuni de schi. (in cazul in care doriti sa ajungeti din Arad la Salzburg va recomandam : transport persoane arad austria )

Viena

Viena are o istorie bogată atat din punct de vedere cultural cat și din punct de vedere arhitectural, o istorie care te poate surprinde placut pe intreaga perioada de sedere, pur si simplu nu ai cum sa te plictisesti in Viena!

Te poti caza la o pensiune și de aici poti pleca sa explorezi geniul arhitectural al frumoaselor cladiri din Viena, vei descoperi o varietate largă de stiluri și influențe, cum ar fi cel baroc, neo-gotic și art nouveau, amestecate frumos si inteligent cu clădiri moderne. Ce sa mai?… Cladiri unice in lume!

Viena este, de asemenea, un hub pentru tradiția de lungă durată în domeniul muzicii, teatrului și operei, Teatrul National din Viena (Burgtheater) este, în special, o mare atracție pentru iubitorii de teatru.

Viena este, de asemenea, bine cunoscuta si pentru casele sale de operă, unde concertele clasice se desfasoara pe tot parcursul anului, ar fi cu adevarat un privilegiu sa participi la unul dintre aceste concerte spectaculoase.

Viena are, de asemenea, numeroase muzee. Peste 100 de muzee foarte mari, mari, mijlocii si mici ii impresioneaza anual pe turistii.

Un mare avantaj pentru turistii care se hotarasc sa viziteze Viena il constituie locul in care se cazeaza, va recomandam sa alegeti un loc de cazare aproape de zona centrala a orasului! (in cazul in care doriti sa ajungeti din Deva la Viena va recomandam sa alegeti serviciul – Transport persoane Deva Austria – al celor de la Novum)

Salzburg

Salzburg este un alt oraș frumos din Austria in care exista unele dintre cele mai bune exemple de arhitectură in stil baroc din lume.

De-a lungul întregului oraș există atracții culturale, istorice și arhitecturale de vizitat, fără a uita de varietatea de muzee și locații interesante. Proprietarii pensiunilor din Salzburg fac vizitatorii să se simtă ca acasă în acest oraș fantastic.

In cazul in care sunteti din Sibiu si doriti sa vizitati Salzburgul, o puteti face cu microbuzul sau autocarul, obtineti mai multe detalii aici: Transort persoane Sibiu Austria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *